Početna

Welcome

Dobro došli

u restoran za prijatelje

 

Restaurant for friends

Restoran za prijatelje

Ugostiteljski kompleks Malo jezero nudi usluge restorana, kao i sale za svadbe koja može da ugosti do 120 ljudi, dok vas u kafanskom delu,
koji može da ugosti i do 600 gostiju, očekuju muzički, kulinarski i sportsko rekreativni sadržaji, koji će Vaš odmor, na samo 4 km od centra Zrenjanina, učiniti nezaboravnim iskustvom.

Ovaj ugostiteljski kompleks se nalazi kraj jednog od tri jezera turističkog centra Peskara u Zrenjaninu, a čitav kompleks čine, pored restorana i kafane, još i jedinstvena travnata plaža, profesionalni odbojkaški teren, a na raspolaganju su i stolovi za stoni tenis i pikado.

Prilaz vodi je omogućen sa dve drvene talpe a brigu o čistoći plaže i pravilima lepog ponašanja i druženja, pored osoblja restorana, vode i posetioci plaže kroz godinama građen i negovan duh zajedništva i solidarnosti. Po tom duhu, restoran je spontano dobio ime Malo jezero – kafana za prijatelje.
Restoran je omiljen i zbog malog drvenog parka u bašti sa raskošnim krošnjama koje pružaju osvežavajuće rashladni ugođaj i zaštitu u vrelim letnjim danima.

U okviru ugostiteljskog kompleksa Malo jezero dočekuje Vas restoran, uz bogatu ponudu tradicionalnih jela, jela sa roštilja, osvežavajućih laganih obroka kao i omiljenih gurmanskih kulinarskih specijaliteta. Muzički sadržaji su dodatni ugođaj jer se pod istom kapom okupljaju različite generacije i time čine ovo mesto idealnim za porodične proslave i izlete.

Rezervacije

MALO-JEZERO-objava-2015-12-06-gulas

 

MALO-JEZERO-objava-2015-12-19-curetina-ispod-saca

 

Gastronomija

Specialties

Specijaliteti

pihtije

sunka

Menu

Jelovnik

Vojvođanska kuhinja je heterogena, iako su burna istorijska dešavanja uticala na ishranu naroda, pa tako svaki region ima svoje specifičnosti i različitosti.Može se reći da su presudni uticaji bili vizantijsko-grčki, dakle mediteranski, zatim orijentalni i austrougarski.

Spremanje hrane je sastavni deo vojvođanske tradicije i kulture.

U Vojvodini je uobičajeno obedovanje 3 puta dnevno (doručak, ručak i večera), uz napomenu da je najvažniji i najčešće najobimniji obrok ručak. U ishrani najviše je zastupljeno meso svih vrsta kao i  razna šarolika testa, štrudle, salate, kompoti, sirevi…

Istražite naš Jelovnik

Ketering

Catering

Ketering usluge

Your Events

Vaši događaji

 

Pored redovne i specijalne restoranske ponude, nudimo Vam i usluge keteringa,  u našem ili Vašem prostoru.

U mogućnosti smo da organizujemo i kvalitetno realizujemo kompletnu ketering uslugu povodom Vaših specijalnih događaja.

Naše usluge stoje na raspolaganju svima, od skromnijih do velikih događaja.

Pozovite nas za više informacija, kako bismo po Vašem specifičnom zahtevu formirali našu najbolju Ponudu za Vas.

Dobro došli, u restoran za prijatelje!

Rezervacije

ketering8

ketering7

ketering5

ketering6

 

ketering2

 

ketering1

ketering3