Penzioneri – mesečna ishrana

Penzioneri – mesečna ishrana

PONUDA ZA MESEČNU ISHRANU U RESTORANU MALO JEZERO

 Restoran Malo jezero u saradnji sa kurirskom službom Zrenjanina nudi svakodnevnu dostavu obroka na kućnu adresu.

Obrok čini:

  • Supa ili čorba
  • Glavno jelo
  • Kupus salata
  • 4 parčeta hleba

Glavno jelo je svakoga dana drugačije i korisnik na početku meseca dobija listu sa jelima koja će se kuvati svakoga dana. Jela se brižljivo spremaju, nisu previše začinjena i namenjena su onima koji žele da vode računa o svojoj ishrani. Isporuka je u plastičnoj ambalaži i trudimo se da jela budu topla prilikom dostave.

Cena za mesečnu ishranu sa dostavom na kućnu adresu iznosi 12 000 dinara ili 12 400 za 31 dan. Za isporuku svakog drugog dana cena iznosi 6000 dinara za 15 obroka. Postoji mogućnost plaćanja u dve mesečne rate.

Ishrana u restoranu Malo jezero za 30 dana iznosi 7200 dinara ili 7440 za 31 dan, ili 3600 dinara za 15 obroka. I u ovom slučaju postoji mogućnost plaćanja u dve mesečne rate. Korisnik dobija 15 bonova koje može iskoristiti po svojoj želji.

Za sva pitanja pozovite na broj 0605789330 ili dođite lično u restoran Malo jezero na dogovor.

Stojimo Vama na usluzi!

 Za restoran Malo jezero

Daniela Tepić

U donjoj tabeli možete pratiti aktuelni jelovnik, ili ga preuzeti na sledećem linku.

Jelovnik 22. 02. – 28. 02. 2016.
Ponedeljak Juneća šnicla sa pečurkama i integralnom rižom
Utorak Riblja čorba i prženi šaran
Sreda Sarma
Četvrtak Gulaš grašak sa piletinom
Petak Pasulj sa kobasicom ili papcima
Subota Škembići
Nedelja Piletina sa integralnom rižom, prokeljom, šargarepom i celerom
Jelovnik 29. 02. – 06. 03. 2016.
Ponedeljak Slatki kupus sa svinjskim mesom
Utorak Gulaš buranija sa junetinom
Sreda Musaka
Četvrtak Pileći paprikaš
Petak Pasulj sa suvim rebrima
Subota Piletina pod sačem sa povrćem
Nedelja Riblja čorba i prženi šaran
Jelovnik 07. 03. – 13. 03. 2016.
Ponedeljak Makarone sa mesom i sirom
Utorak Đuveč sa junetinom
Sreda Pileći pilav
Četvrtak Sarma
Petak Pasulj sa kobasicom
Subota Pohovana šnicla sa krompirom i povrćem
Nedelja Rinflajš, bareni krompir i paradajz sos
Jelovnik 14. 03. – 20. 03. 2016.
Ponedeljak Slatki kupus sa svinjskim mesom
Utorak Gulaš grašak sa piletinom
Sreda Musaka
Četvrtak Piletina sa integralnom rižom, prokeljom, šargarepom i celerom
Petak Pasulj sa suvim rebrima
Subota Pohovana šnicla sa krompirom i povrćem
Nedelja Kokošije bareno meso, bareni krompir i paradajz sos
Jelovnik 21. 03. – 27. 03. 2016.
Ponedeljak Gulaš buranija sa junetinom
Utorak Sarma
Sreda Pileći pilav
Četvrtak Juneća šnicla sa pečurkama i integralnom rižom
Petak Pasulj sa kobasicom
Subota Pohovana pileća šnicla sa krompirom i povrćem
Nedelja Kokošije bareno meso, bareni krompir i paradajz sos